Hirdetés

East India Company - Battle of Trafalgar kiegészítő érkezik

|

Hamarosan újabb kiegészítő érkezik a mérsékelten sikeres East India Company-hoz.

Hirdetés

A Paradox tengeri ütközetekkel operáló stratégiája, az East India Company, nem aratott lenyűgöző sikert. Bukásnak sem lehet viszont nevezni, legalábbis erre utal, hogy szép sorban érkeznek a kiegészítők. A néha kissé unalmas játékmenetet feldobandó, az új Battle of Trafalgar kieg igencsak akciódúsnak ígérkezik.

Mint az a címből is kiderül, minden tengeri csata közül a leglegendásabbat vették górcső alá a Paradox programozói. A Trafalgari csata az angol, és az egyesített francia-spanyol armada között zajlott. A Lord Nelson által vezetett angol flotta nyomasztó túlerővel nézett szembe, ám a zseniális Nelson elsöprő győzelmet aratott. Az angolok 22 ellenséges hajót süllyesztettek el anélkül, hogy akár egyetlen egyet is elveszítettek volna. Az East India Company kiegészítőben minden fontos, történelmi személy szerepelni fog, a hajókat az utolsó deszkáig az eredetiekről mintázzák, és talán a legjobb hír, hogy futtatásához nem is kell az eredeti játék. Az East India Company: Battle of Trafalgar december 8-án érkezik az online boltokba. Dobozos verzióról egyelőre nincs hír.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)