Hirdetés

East India Company trailer

|

Az East India Company egy érdekesnek tűnő, alapvetően a tengeri csatákra fókuszáló stratégia.

Hirdetés

A Nitro Games gondozásában készülgető East India Company, a 18. századba kalauzol el bennünket. Akkoriban a kereskedelem a Távol-Kelettel iszonyatosan fontos volt, nem csoda hát, hogy nem ritkán igen durva eszközökhöz folyamodtak a kereskedők. A felfegyverzett kereskedőhajók, az anyaország Kelet Inidai Társaságainak szolgálatában, mindent megtettek, hogy minél nagyobb haszonra tegyenek szert. A több hónapos utazás a Távol-Keletre ritkán volt eseménytelen, és az időszak nagyszerű táptalaja lehet egy ilyen stratégiai játéknak. Az East India Company segítségével, nekünk is esélyünk lesz, hogy egy hatalmas kalmárbirodalmat építsünk ki, miközben lezúzzuk a riválisokat. A harcok természetesen hagyományos RTS módban lesznek lejátszhatók, ahol felülről vezényelhetjük flottillánkat, de a hangzatos Direct Control segítségével, mi is a fedélzetre léphetünk, ahol akár manuálisan is elsütögethetjük a 16 fontos ágyúkat. Az East India Company még az idén ősszel megjelenik, a Paradox Interactive zászlaja alatt. Argh matey, alig várjuk!

East India Company trailer

east_india_company_trailer.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)