Hirdetés

Ebay-en kereskednek rúnákkal az Elden Ring játékosai

|

Egyes Elden Ring-játékosok ravaszságának köszönhetően a lustábbaknak már elég csak a pénztárcájukat kinyitni, hogy néhány értékes rúnához jussanak.

Hirdetés

Több évnyi hosszas várakozás után néhány nappal ezelőtt végre megjelent a FromSoftware legújabb alkotása, az Elden Ring. A játék körüli hype láthatólag nem csak a veterán soulsborne rajongókat rántotta magával, hanem az óvatos érdeklődőket is, ugyanis az eddigi statisztikákból úgy tűnik, hogy szokatlanul sok embernek törik bele a bicskája a stúdió legújabb, könyörtelen kalandjába.

Könnyen lehet, hogy ezt sok játékos meg is elégelte, ugyanis egyre többen kínálják az eBayen, hogy rúnákat (vagyis a szintlépéshez elengedhetetlen erőforrást) valódi pénzért hajlandóak elcserélni egy ügyes és némileg kockázatos csere keretében.

Hirdetés

Ugye az Elden Ring nem egy hagyományos online szerepjáték, ami azt jelenti, hogy a megszokott értelemben nincs lehetőségünk arra, hogy tárgyakat cserélgessünk más játékosokkal, de a rúnákkal kereskedők ezt is megkerülték: a vásárlók egyszerűen megidézhetik az eladót a játékukba, aki aztán az ígéret szerint egyszerűen le fogja dobni eléjük a lootot és lelép.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Ezzel nyilván az a legfőbb probléma, hogy nem kevés bizalmat követel meg egy vadidegennel szemben, hiszen semmilyen módon nem tudjuk az eladót kötelezni arra, hogy megjelenjen a játékunkban. Azt is érdemes megemlíteni, hogy hiába kaphatunk hatalmas mennyiségű rúnát 15 dollárért, ez a játék többi részén semmit sem változtat: a felszerelésünk nem lesz jobb, a boss fightok nem lesznek könnyebbek, ráadásul ha meghalunk, már több millió rúnát fogunk elhagyni, nem pedig néhány százat.

Szóval hiába is tűnik ez egy kecsegtető ajánlatnak, a játék ismeretében ez inkább egyszerű szélhámosság lehet, mint valódi segítség. Jobban járunk, ha egyszerűen türelemmel állunk a játékhoz és esetleg kérünk egy kis segítséget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)