Hirdetés

Ebayen is meg lehet venni a Call of Duty Warzone 2.0 egyik fegyverét

|

Túl bonyolult lenne egy kihívás teljesítésével feloldani, ügyes játékosok viszont kitaláltak egy trükköt.

Hirdetés

Valamiért szuper ötletnek gondolta a Raven Software (de még az is lehet, hogy az Infinity Ward vagy az Activision találta ezt ki), hogy kihívások mögé zárja a Call of Duty Modern Warfare 2 és Warzone 2.0 bizonyos fegyvereit, melyeket emiatt csak úgy lehet feloldani, ha olyan módokban teljesítünk feladatokat, amiket egyébként nem biztos, hogy játszanánk.

Az M13B gépfegyver megszerzéséhez a DMZ módban kell megölni a Chemistet, majd az általa dobott fegyverrel távozni a harctérről. Ezt minden játékosnak egyesével meg kell tennie, mert egyszerre csak egy valaki kaphatja meg. Van viszont egy ügyes trükk, amivel felgyorsíthatjuk a folyamatot.

Hirdetés

Amennyiben valaki már megszerezte a fegyvert, és átpasszolja egy társának, netán sikerül elvenni egy másik játékostól, majd úgy kijutni vele, a kihívás szintén teljesítettnek minősül. Ezt használják ki azok is, akik eBay-en árulják az M13B-t: kb. 2,7 és 31 közti angol fontért bérelhetünk fel valakit, akinek már megvan a fegyver, és hajlandó segíteni a trükk végrehajtásában.

Később egyébként elérhetővé teszik majd a fegyvert játékbeli pénzért, valószínűleg többért, mint amennyit ezért a szolgáltatásért kell fizetnünk, de nem árt inkább óvatosnak lenni, vagy legalább egyszer nekifutni a DMZ-s küldetésnek - annyira nem sok idő, hogy megérje az ismeretlenekkel való üzletelés kockázatát vállalni.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)