Hirdetés

Ebbe a Far Cry 6-os gamer székbe még Dani Rojas is beleugrana

|

A Noblechairs a Far Cry 6 megjelenése alkalmából is készült egy egyedi székkel.

Hirdetés

A Noblechairs prémium kategóriás gamer székeiről ismert. A cég a gamerek egyik kedvence, így nyilván nem hagyják ki a nagyobb játékmegjelenések kapcsán adódó lehetőségeket. Ezúttal egy, a Far Cry 6 dizájnnyelvéhez passzoló darabbal jöttek elő.

A gyönyörű, sárga díszítést egy szép és elegáns piros varrat egészíti ki, ami visszaadja a Far Cry 6 színeit, a borításon ott figyel a Las Guerrillas baseball csapat logója, a háttámlán pedig a főhős, Dani Rojas neve és a 6-os szám látható.

Hirdetés

A szék maga egyébként a HERO termékcsalád része, így hoz mindent, amit egy felsőkategóriás gamer széknek hoznia kell. A gyönyörű és kényelmes műbőr párnázás mellett egy kiváló háttámlát kapunk, amit egy memóriaszivaccsal kitömött fejtámla egészít ki.

Mivel tényleg egy komoly bútordarabról van szó, így az ára sem lesz vicces: 390 fontot kell leszurkolnunk rendeléskor, amivel nagyjából egy szinten van kategóriája többi képviselőjével. Aki ennek ellenére is rárepülne, az itt megtalálja.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)