Hirdetés

Ebbe a korba kalauzolhat el minket a Detroit: Become Human fejlesztőinek Star Wars-játéka

|

Lehet, hogy még az év vége előtt hivatalosan is bemutatkozik a Quantic Dream újdonsága, aminek talán már a nevét is tudjuk.

Hirdetés

Az elmúlt években elég aktívan tevékenykedett a Quantic Dream csapata, és remek kalandjátékokkal lepett meg minket, többek között ezért is volt érdekes, amikor felröppent a hír, miszerint a csapat egy Star Wars-játékot hozhat nekünk a jövőben.

Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy tényleg így lesz, mivel nemrég a GamesBeat jól informált újságírója, Jeff Grubb újabb izgalmas részleteket árult el a projekt kapcsán.

Hirdetés

Grubb állítása szerint a játék hivatalos címe Star Wars Eclipse lesz, és meglehet, hogy a messzi-messzi galaxis egy viszonylag frissen megalkotott időszakába, a High Republicba, vagyis a Köztársaság fénykorába kalauzolja el a játékosokat.

Ha hihetünk az újságírónak, akkor a Quantic Dream új játékát még idén bemutathatják. Itt érdemes megemlíteni, hogy decemberben kerül sor az idei The Game Awards bulira, ami nyilván remek alkalom volna egy ilyen kaland leleplezésére.

Egyelőre tehát leginkább csak pletykákra támaszkodhatunk az állítólagos játék kapcsán, de Grubb információi egyértelműen biztató jelnek számítanak.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)