Hirdetés

Ebben a 20 perces Hogwarts Legacy videóban nem történik semmi, de imádni fogod

|

Kellene egy kis nyugi a Roxfort udvarán? Erre tessék!

Hirdetés

Sajnos a késések miatt még viszonylag messze van a Hogwarts Legacy megjelenése, de ez nem jelenti azt, hogy ne kaphatnánk meg egy darabkányit a Roxfort kastélyának hangulatából. Az Avalanche szereti elkényeztetni a rajongóit, most egy 20 perces ASMR videóval próbálja ezt meg.

A felvétel nem tartalmaz új részleteket a játékmenetből, de így is érdemes megnézni, vagy legalább berakni a háttérbe délutáni pihenéshez.

A videót akár 4K-s felbontásban is nézhetitek, és érdemes is, mivel így teljessé válik a Roxfort kastélyának látványa. A 20 perces anyag körbevisz bennünket az iskola udvarán, a környék erdőin és romjain, miközben hallgathatjuk az őszi, hűvös napsütéssel együtt ébredező madarak énekeit.

Hirdetés

Tessék lazítani:

Arra, hogy a karakterünkkel együtt sétálhassunk végig a videóban látható helyszíneken még sajnos február 10-ig várnunk kell, már vágjuk a centit. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)