Hirdetés

Ebben a böngészős játékban a jövő Wikipédiájával nyomozhatunk

|

A Neurocracyben egy kettős gyilkosság után kell kutakodnunk.

Hirdetés

Azt hihetnénk, hogy 2021-re már leáldozott a böngészőben futtatható játékoknak, viszont még mindig készülnek rá igazi gyöngyszemek, jelennek meg rá klasszikus videojátékok.

Csak az utóbbi egy évben túlélhettünk 2020-at, point & click címet készített a MÁV, elérhetővé vált a Red Alert 2 multiplayer módja és "felkerült" a Counter-Strike 1.6 is, szóval széles palettáról válogathat az, aki némi szórakozás céljából nyit meg egy új ablakot a Chrome-ban/Firefox-ban/bármiben. 

Hirdetés

Az impozáns listát most egy újabb játék bővítette, ugyanis elrajtolt a Neurocracy, egy böngészőalapú nyomozós kaland első epizódja, amiben igazán különleges feladat vár ránk: 2049-ben járva, a jövő Wikipédiáján, az Omnipédián kell nyomok után kutatni és felgöngyölítenünk a rejtélyt, miután két vállalati nagykutya meghalt egy titokzatos helikopter-balesetben. Aki játszott már a 2016-ban megjelent Orwell: Keeping an Eye On You-val, az nagyjából tudja, hogy milyen "játékmenetre" számítson, vagyis  akik imádnak elmerülni a legapróbb részletekben és az interneten kutakodni, azoknak tetszeni fog.

Az első rész teljesen ingyenesen elérhető, a teljes 10 epizódos sztori viszont nagyjából 6200 forintot kóstál. A készítők egyébként nem hagyják magukra a virtuális nyomozókat, egy Discord-szerveren ülhetnek össze az érdeklődők és ötletelhetnek együtt, ha szeretnének. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)