Hirdetés

Ebben a játékban megépíthetjük álmaink Rapture-jét

|

A BioShock- és Subnautica rajongóknak is kedvez a Digital Reef Games.

Hirdetés

Nem csupán a BioShock videojátékok, hanem John Shirley Rapture alcímű regénye is tökéletesen bemutatja egy utópia bedőlését és a társadalom erózióját, a víz alatti város felfedezése pedig felülmúlta minden képzeletünket. A játékosok azóta is szívesen térnének vissza a mélybe (amit a BioShock Infinite: Burial at Sea kiegészítőjében meg is tehettek pár éve), viszont a franchise következő része nehezen akar elkészülni, és valószínűleg nem Rapture-be fog visszarepíteni minket. 

Hirdetés

Szerencsére a vízfelszín alatti épületek szerelmeseinek nem kell beérniük a Subnautica nyújtotta lehetőségekkel, ugyanis a tervek szerint még idén megjelenik a Digital Reef Games városépítős-menedzselős túlélőjátéka, az Aquatico. A sztori szerint a nem túl távoli jövőben járunk, a Föld felszíne kopár pusztasággá vált, az emberiség egy része viszont nem volt hajlandó feladni a reményt és alámerültek, hogy az óceán mélyén próbáljanak új életet kezdeni.

A játékmenet során a szükséges erőforrások előteremtésével, veszélyekkel és kihívásokkal szembenézve kell felépítenünk egy virágzó víz alatti várost. A tengerfenéken az alapvető infrastruktúra, a termelés és az ipar épületei kapnak helyet, míg a masszív kupolákba zárt felsőbb szintekre a lakóházak és egyéb középületek kerülnek. Az építés és menedzselés mellett nagy szükség lesz a felfedezésre is: mivel ez a terület korábban lakatlan volt, így számos titkot rejt, az expedíciókkal pedig felfedhetjük őket.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Van már gameplay is, ami a játék korai verziójából származik: 

Az Aquatico valamikor év vége felé jelenhet meg, kizárólag PC-re (Steamen). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)