Hirdetés

Ebben a The Witcher 3 modban mesterséges intelligencia ad új mondatokat Geralt szájába

|

Geralt jellegzetes orgánumát sem kell nélkülöznünk egy ambiciózus The Witcher 3 mod párbeszédeiben.

Hirdetés

Számos kiváló The Witcher 3: Wild Hunt létezik, ezek közül egy a The A Night to Remember is, ami egy vámpírvadász kalandra invitálja Gerlatot, és vele együtt persze a játékost. Ez a mod azonban mégis kiemelkedik a többi hasonlóan remek alkotás közül: készítői ugyanis képesek voltak reprodukálni Geralt szinkronhangját, így teljesen új szövegekkel láthatták el saját történetüket. 

Mindehhez egy CyberVoice nevezetű mesterséges intelligenciát használtak fel, az MI szimulálta le Geralt, illetve az őt alakító szinkronszínész, Doug Cockle hangját. Gyakorlatilag úgy kell elképzelni a technológiát, mint a híres/hírhedt Deepfake-et azzal a különbséggel, hogy ez nem valaki arcát, hanem a hangját másolja le.

Hirdetés

Az alábbi előzetes remekül bemutatja, mennyire hasonlít az MI által generált beszéd Doug Cockle eredeti hangjához. Ilyen The Witcher 3: Wild Hunt modba sem fut bele az ember minden nap. Ha ti is letöltenétek a The A Night to Remember modot, akkor a NexusMods oldalára kell ellátogatnotok érte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)