Hirdetés

Ebből a 35 perces Tekken 8 bemutatóból mindent megtudhatsz a játékról

|

Maga Katsuhiro Harada ült le elmagyarázni a Tekken 8 újításait, utána pedig bemutatta a közönség egyik kedvenc harcosának új verzióját.

Hirdetés

A verekedős játékok rajongói nagyon izgalmas időszak előtt állnak: mind a Street Fighter, mind a Tekken új felvonásokkal készül meghódítani a piacot, miközben a Riot Games is berobban a közeljövőben a műfaj nagyjai közé.

A Tekken széria következő felvonása lehet ezek közül az, ami a legkésőbb jelenik meg. Szinte semmit nem tudtunk még a játékról, egészen a közelmúltig, amikor is Katsuhiro Harada és Kohei Ikeda leültek a kamerák elé egy vaskos bemutató kedvéért.

Hirdetés

A lenti videóban a páros elmagyarázza a Rage és Heat System működését, a Recoverable Gauge funkcióját, és hogy mennyiben változnak majd a Rage Artok szerepei. A rengeteg magyarázatot némi játékmenettel egészítették ki, ami a Tekken 8 egyik korai verziójából származik.

A hosszas ismertető után Harada lerántotta a leplet az egyik visszatérő harcosról is. Nina Williams visszatér az arénába, és most a Tekken 7-es esküvői ruhájához képest egy jóval szolidabb munkaruhát választott - legalábbis magához képest.

A Tekken 8 még mindig nem kapott megjelenési dátumot, így mi nem számítanánk 2023-as érkezésre. Azért titkon reméljük, hogy Harada-san meglep majd bennünket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)