Hirdetés

Ecco the Dolphin - visszatérhet a világ leghíresebb delfinje

|

Az Ecco fejlesztője és a Sega képviselői végre elásták a csatabárdot, akár folyatás is érkezhet a klasszikus kalandhoz.

Hirdetés

Az Ecco the Dolphin sorozatról már régóta nem hallani semmit, a franchise utolsó része még 2000-ben jelent meg. Ennek egyik legfőbb oka, hogy a sorozat atyja, Ed Annunziata és a Sega közti huzavonából kis híján jogi pereskedés lett.

A magyar fejlesztésű klasszikus PC-re optimalizált verzióját még a Steamen is elérhetjük, de a kiadó és a fejlesztők ellentétei miatt kaszálták a folytatásokat. A legfrissebb infó szerint azonban végre Annunziatának és a Segának sikerült megegyezniük, így okkal reménykedhetünk egy potenciális folytatásban.

Az Ecco szellemi örököse a Big Blue lett volna, de Kickstarteren nem jött össze elég pénz a fejlesztéshez. Ekkor döntött úgy, Annunziata, hogy az Ecco the Dolphin jogaiért folytatott harcot a bíróságra viszi, de addig nem fajult a helyzet, mert a Sega időben intézkedett.

Ez az eredei fejlesztőcsapatnak és az űrlények ellen harcoló delfin rajongóinak kiváló hír, hiszen a sorozat újra jó kezekben van, és az anno elkaszált folytatás helyett tényleg érkezhet valami.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)