Hirdetés

ECHO - gyönyörű és hangulatos lesz az egykori Hitman fejlesztők új játéka

|

Képzelj el egy olyan intelligens helyszínt, amely a belőled készített klónokkal védi önmagát és tanul a cselekvéseidből. Képes lennél legyőzni és meglepni önmagadat? Ez az ECHO érdekes koncepciója.

Hirdetés

Az Ultra Ultra stúdiót a Hitman franchise-t fejlesztő IO Interactive néhány volt tagja alapította, első projektjük pedig egy TPS nézetű sci-fi kalandjáték, a nem mindennapi ötlettel bíró ECHO.

Az Unreal Engine 4 segítségével készített ECHO-ban egy En névre keresztelt lányt irányíthatunk, aki sztázisban szunyókált 100 évig átszelve az űrt, hogy megtaláljon egy ősi palotát, amely a régmúlt idők egyik fejlett civilizációjáé volt. A díszes, de mégis furcsa helyszínt azonban egy saját intelligencia védi a behatolóktól, amely másolatokat, úgynevezett Echo klónokat készít, amik főhősünk minden mozdulatát ismerik, sőt tanulni tudnak abból, hogyan játszunk és milyen döntéseket hozunk.

Szerencsére a palota nem képes valós időben lekövetni a mintáinkat, folyamatosan frissítenie kell az "adatbázisát", így mindig van rá lehetőségünk, hogy meglepjük... saját magunkat. Erre a koncepcióra épül az ECHO, amelynek legelső gameplay trailerét odafent láthatjátok. 

Az ECHO valamikor 2017 tavaszán jelenhet meg PC-re és várhatóan konzolokra is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)