Hirdetés

Eco - ha nem éled túl, vége a világnak (videó)

|

Elsőre talán a sokadik Minecraft-klónnak tűnhet, de az ECO első trailere láttán garantáltan meglepődtök majd.

Hirdetés

Ha nem kaptunk volna leírást és trailert sem az ECO-ról, a képek alapján akár azt is hihetnénk, hogy egy újabb olyan projekttel van dolgunk, amely a Minecraft előtt tiszteleg, azonban nem is tévedhetnénk nagyobbat. 

A Strange Loop Games ugyanis egy olyan multiplayer túlélő játékot készít ECO címmel, amelyben a játékosok közösséget alkotnak, törvényeket vezetnek be, egy működő ökoszisztémát tartanak fenn és egymással összedolgozva megpróbálják elkerülni a fenyegető apokalipszist. A csavar az egészben, hogyha sikerül a közösségnek túlélnie, akkor örvendezhetnek, viszont ha nem, akkor a világ, amelyen egészen addig munkálkodtak megszűnik létezni a szerverrel együtt:

A kizárólag PC-re készített ECO jelenleg a Steamen várja, hogy zöld lámpát kapjon és mi bizony megelőlegezzük nekik a bizalmat. A hivatalos honlapon többet is olvashattok az érdekes projektből, de addig is a fenti részletek alapján mit gondoltok a címről? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)