Hirdetés

Uncharted: kapós a trilógia, akció közeleg

|

Az Uncharted 3 sikere után a Sony elégedetten nyugtázta, hogy a sorozat már 13 millió példányban fogyott, ezt pedig gyorsan meg is osztották velünk.

Hirdetés

Asad Quizilbash, az Uncharted franchise marketingese jelentette be a Naughty Dog műhelyében készült széria sikerét, mivel 13 milliót sikerült már eladni belőle, ez pedig olyan üzleti hír, amelyet már mosolyogva szokás közölni a nagyérdeművel. Persze azt már korábban is tudtuk, hogy a siker töretlen, mivel már az első nap túllépte a 3,8 milliós álomhatárt az Uncharted 3: Drake's Deception eladása, de az összesített számok tekintetében sincs oka panaszra a Sony-nak.



Persze a Sony büszke lehet a jó kritikákra (nálunk a novemberi GameStarban olvashattatok róla, 94%-os eredménnyel zárt), és persze az idei Video Game Awards jelölésre is, de Asad Quizilbash a Fortune Hunter's Club nevet viselő szezonbérlet is nagy siker lesz, amelynek keretében 25 dollárért a játékosok 7 multiplayer DLC-t szerezhetnek be (így akár 45 százalékot is spórolhatnak). Mindenki boldog, számok megvannak, Drake buksiját meg lehet simogatni, van még benne üzlet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)