Hirdetés

Eddig bírta a Denuvo, már a Hogwarts Legacy is a kalózok prédája

|

Mostanáig csakis az tehette be a lábát J. K. Rowling varázsvilágába, aki nem sajnálta a belépő árát.

Hirdetés

Két hét sem kellett hozzá, hogy feltörjék a Hogwarts Legacy PC-s verziójára rakott piszkálás elleni védelmet, amiről a Denuvo megoldásának kellett volna gondoskodnia - írja a DSO Gaming. Az egyik crackercsapatnak sikerült az, amibe a többinek beletörött a bicskája, és ez egyúttal azt is jelenti, hogy minden olyan játék felbukkanhat majd az ilyen tartalmakat megtűrő torrentoldalakon, ami a szóban forgó védelmi rendszer legutóbbi verzióját használja.

Kész szerencse, hogy a J. K. Rowling varázsvilágára épülő akció-szerepjáték kiváló eladásokkal büszkélkedhet, ráadásul nemcsak az új generációs konzolokon, hanem PC-n is óriási az érdeklődés iránta a steames statisztikák szerint. Valószínűtlen tehát, hogy a crackerek tevékenysége veszélybe sodorná a játék, valamint az abból potenciálisan kinövő sorozat jövőjét.

Hirdetés

Különösen David Haddad, a Warner Bros. Games elnökének szavai tükrében, aki arról tájékoztatta a Variety olvasóit, hogy minden várakozást felülmúlt a játékosok aktivitása a Hogwarts Legacyben. Eddig több mint 267 millió órát töltöttek a játékban, 393 millió mágikus növényt termesztettek, 242 millió bájitalt kotyvasztottak és 1,25 milliárd sötét varázslót győztek le csatában. Ennek szellemében roppant optimisták a tovább platformokon (PS4, Xbox One, Nintendo Switch) való rajtot illetően is.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)