Hirdetés

Eddig nem látott gameplay videóban a Star Wars 1313 és Boba Fett

|

Újabb videó került elő a halálában is legendás projektről.

Hirdetés

Aki egy kicsit is szereti a Star Wars játékokat, valószínűleg sosem fogja teljesen kiheverni, hogy a LucasArtsot felvásárló Disney 2013-ban törölte a cég egyik legígéretesebb projektjét, a Boba Fett fejvadászkarrierjének korai éveire koncentráló Star Wars 1313-t.

A külső nézetes akcióorgiát azóta már kiszivárgott képeken és tesztanimációk formájában is láthattuk, nem is beszélve a 2020 tavaszán felbukkant szívfájdító screenshotokról. Most viszont az ábrándozók ismét megütötték a jackpotot: ezúttal egy hosszabb, teljesen új gameplay-videó látott napvilágot a játékból.

Hirdetés

A 3 perces felvétel Coruscant egyik nyüzsgő piacán veszi kezdetét (a sztori nagy része a város 1313 nevű szintjén/nyomornegyedében bonyolódott volna), majd áttérünk egy erősen félkész üldözési jelenetre, végül pedig néhány kezdetlegesebb karakteranimációt is láthatunk.

A képsorok ugyan nem olyan ütősek, mint a lassan 10 év után is szívfacsaró E3-as demó, de így sem férhet hozzá kétség, hogy a Star Wars 1313 egy iszonyú hangulatos játék lehetett volna.

A fejvadász rajongóit viszont némiképp vigasztalhatja a Disney+-on futó The Book of Boba Fett sorozat, ami nemrég egy újabb régi ismerőssel örvendeztette meg a nézőket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Egyébként nem a Star Wars 1313 a franchise egyetlen csábító, de fiókban maradt játéka, tavaly egy egész csokorra valót szedtünk össze ezekből, élükön az Uncharted-szerű lineáris kalanddal, a Project Ragtaggel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)