Hirdetés

Eddig nem látott képet osztott meg egy művész a BioWare elkaszált játékáról

|

A Jade Empire folytatásának tervezett Revolver a koncepciós rajzok alapján hangulatos és egyedi világban játszódott volna.

Hirdetés

A BioWare egyik régebbi klasszikus játéka, a Jade Empire 2005-ben jelent meg, és nagyon sok játékos szerette. A kínai mitológia által inspirált akció-RPG-nek a fejlesztőcsapat tervezett is egy folytatást, de ez különböző okokból végül sajnos nem valósulhatott meg.

Az alkotáson dolgozó egyik művész, Matt Rhodes viszont több érdekes koncepciós rajzot is megosztott Instagramon a Revolver nevet viselő törölt projektről.

A Revolvert ugyan hivatalosan soha nem jelentette be a BioWare, viszont több alkalommal is felbukkantak apróbb hírek vagy részletek a játékkal kapcsolatban. A jövőben játszódó alkotásról Rhodes a BioWare: Stories and Secrets from 25 Years of Game Development, vagyis a stúdió 25 éves munkásságát és érdekesebb történetei bemutató könyv megjelenésének apropójából osztotta meg több saját munkáját.

Hirdetés

Az alábbiakban ezeket láthatjátok, illetve Rhodes Instagram és ArtStation oldalán még több alkotása között böngészhettek.

A játékon ezek alapján 2005 és 2008 között dolgozott a BioWare PC-re, PS3-re és XBox 360-ra fejlesztve, a szabadon bejárható világban pedig a parkour mozdulatoknak is nagyobb szerepet szántak. A fejlesztésben a Big Sandwich Games csapata is segédkezett. A BioWare viszont később inkább a Dragon Age: Origins és a Mass Effect 2 projektekre koncentrált, így a Revolvert nagyobb felhajtás nélkül kaszálták.

Ti szívesen játszottatok volna a képek alapján a Jade Empire spirituális folytatásával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)