Hirdetés

Eddig nem volt elég nehéz az Assassin's Creed Valhalla? Akkor mindenképp nézz rá az új frissítésre!

|

A ma érkező 1.3.1-es frissítés egy köteg újdonságot hoz a viking Assassin's Creed világba.

Hirdetés

Még egy hónapja sincs, hogy megjelent a The Siege of Paris nevű DLC az Assassin's Creed Valhallához, amely a sorozat talán eddigi legsötétebb kalandját hozta el az AC-univerzumba.

Most újabb csomag érkezik, ez lesz az 1.3.1-es frissítés, ami egy korábban már látott beállítás mellett új River Raideket és további tartalmakat is behoz a játékba.

Hirdetés

Visszatér az Odyssey-ből ismert Nightmare nehézségi szint, ami Alexios és Kassandra történetében tiltotta a level scalinget, továbbá a hősök kevesebb sebzést osztottak és többet kaptak a csatákban. Valószínűleg a Valhallába ugyan ilyen paraméterekkel lesz majd átültetve.

Jön még 3 új River Raid is. A folyóparti fosztogatás először februárban debütált (hasonló a mechanikája, mint a játék alap raidjeinek), azóta pedig folyamatosan bővülget. Nem ez a legkreatívabb tennivaló a játékban, de időről időre azért érdemes visszanézni a szeparált területeken helyet kapó fosztogatásokhoz a remek loot miatt. Végül, de nem utolsósorban további fegyverekkel és tárgyakkal bővül a játék, ezekről azonban csak annyit sejthetünk, hogy köztük vannak a rövidkardok. 

Idén ősszel még biztosan kapni fogunk egy újabb frissítést, illetve bekerül a Valhallába is a virtuális történelemóra, vagyis a Discovery Tour.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)