Hirdetés

Eddig tart majd elérni a 100-as szintet a Diablo IV-ben

|

Nem lesz olyan egyszerű, hogy pár órára beugrasz, aztán mehetsz is megölni Lilithet: súlyos órákba fog kerülni, hogy kimaxold a karaktered.

Hirdetés

A Diablo IV megjelenése már itt van a kanyarban, így a Blizzard elkezdett beleásni a játékrendszerek részleteibe. Az egyik legfontosabb kérdés persze az volt a jövőbeli kalandozók részéről, meddig is tart majd az, hogy valaki elérje a maximum 100-as szintet a Diablo IV alap fejlődési rendszerében.

A választ a játék társrendezője, Joseph Piepiora szállította, aki nem nagyon finomkodott a számokkal - ide bizony JRPG-szintű kitartásra lesz szükség.

Hirdetés

Piepiora elmondása szerint a 100-as szintet több mint 150 óra lesz elérni az átlag játékos számára. Nyilván nagyjából egy héttel a megjelenés után lesznek speedrun stratégiák, és "EZ A LEGHATÁSOSABB SZINTEZÉSI MEGOLDÁS" című videók, de alapvetően 150 órára számíthatunk normál tempóban. Ez azt jelentheti, hogy bőven kész lehetünk egy battle passzel még a maximum szint elérése előtt, mivel a fejlesztők ígérete szerint nagyjából 80 alatt ki lehet azt pörgetni.

Legközelebb kicsit több mint 2 hét múlva játszhatunk a Diablo IV-gyel a Server Slam című stressztesztnek köszönhetően. Ne hagyjátok ki a lehetőséget, már csak azért sem, mert ennél jobb alkalmatok nem lesz arra, hogy megtudjátok, bírni fogja-e a Diablo IV-et a gépetek.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)