Hirdetés

Eddig tartott az Aliens: Colonial Marines sikere

|

A múlt heti sikere után gyorsan megzuhantak az Aliens: Colonial Marines eladási számai, beütött a felismerés.

Hirdetés

Az EA átvette a vezetést az angliai eladási toplistán a Crysis 3-al. A szakma ugyan nem magasztalta túlzottan, azért volt annyira jó, hogy ne lepődjünk meg a sikerén, szemben a múlt héttel, amikor az Aliens: Colonial Marines első helyezése felett álltunk értetlenül.

Azóta változott kicsit a helyzet: a Colonial Marines eladásai 84%-ot estek, ezzel egészen az ötödik helyig zuhant a félresikerült FPS. A második helyre egyébként a Metal Gear Rising: Revengeance ért be, ami érdekes módon jobb értékeléseket kapott, mint az első helyezett, a vásárlók még annyira nem díjazták Kojima stílusát.

1. Crysis 3
2. Metal Gear Rising: Revengeance
3. FIFA 13
4. Call of Duty: Black Ops II
5. Aliens: Colonial Marines
6. Dead Space 3
7. Far Cry 3
8. Need for Speed: Most Wanted
9. Assassin's Creed III
10. Hitman: Absolution
11. Just Dance 4
12. The Elder Scrolls V: Skyrim
13. Sonic & All-Stars Racing: Transformed
14. Skylanders Giants
15. LEGO Batman 2: DC Super Heroes
16. Halo 4
17. LEGO The Lord of the Rings
18. Grand Theft Auto IV
19. The Sims 3
20. Forza Motorsport 4

A jövő héten megjelenő Tomb Raider a kritikusok szerint az idei év egyik nagy dobása lesz, ami valószínűleg látványosan átrendezi majd a jelenlegi listát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)