Hirdetés

Eddigi egyik legcukibb eseményét kapta meg az Overwatch

|

A főnyeremény egy Pachimarinak öltözött Roadhog, aki mindent megtesz azért, hogy beolvadhasson a plüssjátékok tömegébe.

Hirdetés

A Blizzard tegnap este elindította az Overwatch legújabb eseményét, a Pachimari Challenge-et, mely során Pachimari témájú kozmetikai kiegészítőket oldhatunk fel. Ezek a csápos hagymák lettek az Overwatch univerzumának kabalafigurái, és már a béta verzió óta ott vannak mindenhol.

Most a játék rajongói is behúzhatnak pár hagymás apróságot, és ehhez csak annyit kell tenniük, hogy játszanak a lövöldével és nyernek pár kört valamelyik játékmódban.

Hirdetés

Ha sikerül megnyerni 3 meccset, akkor a jutalmunk egy új ikon, amit 6. győzelem után egy nagyon cuki Junkrat emote követ. A sort a 9. győzelem és az esemény főnyereménye, a Pachimari Roadhog zárja. Aki amúgy nem tudta volna, a láncos horgok szakavatott mestere nem csak a gyilkolásért, de a Pachimarikért is rajong. Igen, ez kánon.

A Pachimari Challenge március 9-től 22-ig fut majd, ne maradjatok le a dologról.

Platformok: Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)