Hirdetés

Eddigi legdrágább játékát készíti elő a Bandai Namco

|

Azt nem tudni, mi lehet ez a rejtélyes projekt, de a jelek szerint nem spórolnak a költségekkel.

Hirdetés

Habár az indie stúdióknak olykor szerényebb büdzséből is sikerül összehozniuk egészen remek kalandokat, egy nagyobb, sok embert foglalkoztató stúdió számára általában nem olcsó dolog a videojáték-fejlesztés. Az elmúlt években a japán székhelyű Bandai Namco rengeteg kiváló játékkal lepett meg minket, amelyek között igazi nagyágyúk is akadtak, ám nagyon úgy tűnik, hogy van egy projekt, ami költségvetésben simán lekörözheti elődjeit.

Hirdetés

Katsuhiro Harada neve leginkább a Tekken sorozat kapcsán lehet ismerős, de összességében fontos szerepet tölt be a Bandai Namcónál, és saját elmondása szerint lehetséges, hogy a vállalat történelmének eddigi legdrágább projektjén dolgozik. Harada úgy véli, hihetetlen, hogy a fejesek engedélyezték ezt az egészet - pláne, hogy a koronavírus miatt még nem tudták rendesen elkezdeni a munkát.

Az nem derült ki, hogy pontosan milyen játékról is van szó, és mekkora büdzséből készül, viszont Harada azt is elárulta, hogy nemcsak verekedős játékokon dolgozik, és egyébként nem hiszi, hogy a Tekkenen kívül fog más címen is ügyködni valaha ebben a műfajban. Sajnos a drága projektről sem rántotta le a leplet, így kíváncsian várjuk, hogy mi is lehet ez a rejtélyes alkotás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)