Hirdetés

Eddigi legnagyobb játékán dolgozik a Codemasters

|

A GRID Legends mellett egy másik projekt is formálódik a versenyjátékokról ismert stúdiónál.

Hirdetés

Egyelőre még nem érezzük annak hatását, hogy az Electronic Arts felvásárolta a Codemasters csapatát, mivel az F1 2021 már majdnem kész volt, amikor a kiadó képbe került, azóta pedig nem jött más. Most készül a sztoriközpontú GRID Legends, és nyilván formálódik a jövő évi Forma-1 játék is, de nem tudjuk, van-e okunk például vitatható monetizációs megoldásoktól tartani. Állítólag ugyanolyan lesz a viszony, mint a Respawnnal, és hagyják önállóan működni a CM-et.

Akárhogy is, a főleg versenyjátékokban utazó csapat egyik stúdiója, a Codemasters Chesire egy fejlesztési menedzsert keres következő projektjéhez, mely az álláshirdetés szerint "a legambíciózusabb és legnagyobb játék, amit a Codemasters az elmúlt több mint egy évtized alatt készített".

Hirdetés

Egyébként számos pozícióra keresnek új alkalmazottakat, több mint 30 állás vár betöltésre az Egyesült Királyságban és Malajziában.

Az nem világos, hogy az új játék is autós lesz-e, vagy esetleg 6 év után ismét valami mást készítenek. A kiadó portfóliójában található az Overlord sorozat, az Operation Flashpoint, de nekik köszönhető az erősen középszerű Bodycount, melynek fogadtatása következtében bezárt a guildfordi stúdió, valamint a még annál is rosszabb Damnation is.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)