Hirdetés

Édeshármas és drogkartell - Vadállatok kritika

|

Mi kapunk, ha Hollywood egyik egykori forgatókönyvíró-rendező éllovasa öreg korára elfelejti azt, amiben egykor a legjobb volt? Pont ezt.

Hirdetés

Valahol természetes, hogy az álomgyár egykori ifjú titánjai idős korukra csak árnyékai régi önmaguknak, ugyanakkor elszomorító is. Szemmel láthatóan ezekből az emberekből – nézzük meg Pacino-t, De Niro-t, vagy a rendezők közül akár Spielberg-et és Scorsese-t – idős korukra hiányzik a bizonyítási vágy, ami fiatal korukban még megvolt bennük (persze részben a szakmában való érvényesülés miatt), és senki nem mondja meg nekik, hogy milyen filmet forgassanak, mert egykori eredményeiket senki se kérdőjelezi meg. A Vadállatok megtekintése után pedig csak egy kérdés járt a fejemben: Oliver Stone fog-e valaha még jó filmet készíteni?

Mert van egy ígéretes alapanyag – egy bizonyos Don Winslow regénye – ami szerint egy működőképes édeshármas (!), akik fűtermesztésből éldegélnek. Ám amikor egy nagyobb drogkartell üzleti ajánlatát elutasítják, azok elrabolják a trió lány tagját, O-t, amiért a két férfi bármire képes.

A kritikát a linkre kattintva olvashatjátok tovább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)