Hirdetés

Edge of Twilight - Fény és Árnyék között lavírozva

|

Az ausztrál Fuzzyeyes Studios jövőre ígéri fantasy és steampunk elemekből jócskán merítő posztapokaliptikus akciójátékát.

Hirdetés

A srácok nem tartoznak a kontinensnyi ország legismertebb fejlesztői közé. Eddigi legsikeresebb játékuk egy HotDogs, HotGals névre keresztelt gyorsétterem-szimulátor, amiben nem csak a virsli volt tüzesen forró, hanem a felszolgálólányok is. Az Edge of Twilight-tal azonban komolyabb tervei vannak az ausztrál Nap heve alatt aszalódó lányoknak és fiúknak. Az Unreal-motoros, enyhe Devil May Cry utánérzést ébresztő akciójáték főhőse egy Lex nevű fickó, aki nem Superman ellenlábasa, hanem két világ szülötte, vagyis félvér. Mint ilyen, nem mondhatja el magáról, hogy bárhol is szívesen látnák, de a sors meglehetősen szeszélyes és ironikus fintora folytán ő lehet az egyetlen, aki megmenti a Fény és az Árnyék birodalmait.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)