Hirdetés

Edge of Twilight - Steampunk álom

|

Igazi hangulatbomba készül az ausztrál Fuzzyeyes Studios műhelyében. Ha a belbecs felnő a csomagoláshoz, akkor steampunk rajongók számára kötelező vétel lehet.

Hirdetés

Az utolsó valamirevaló steampunk környezetbe helyezett játék az Arcanum of Steamworks and Magic Obscura volt az időközben megszűnt Troikától. Bár annak folytatása, illetve a bejáratott világba helyezett FPS mellékszál sosem készülhetett el, hosszú évek után újra kapnak valami finomat a stílus rajongói.



Igazság szerint illene feltételes módba tennem az utolsó mondatot, lévén az sem kizárható, hogy a Edge of Twilight éppúgy nem tud majd élni a lehetőséggel, mint a hasonló témában utazó Damnation.



Műfaját tekintve egy Devil May Cry-szerű kaszabolós játékot takar az Edge of Twilight, amiben a játékos Lex, az egyetlen félvér bőrébe bújik. A napjait fejvadászként tengető hős származása révén képes behatolni az örök éjszaka birodalmába is. Ilyenkor külseje és képességei is megváltoznak, mint azt a fenti videó bemutatja. Az atmoszféra és a hangulat megteremtése kipipálható, a grafikára sem lehet nagyon panasz, az UE3 még mindig használható, már csak a játékmenet és az esetleges programhibák ronthatják el a mókát. Megjelenés még idén PC, PS3 és X360 platformokra. A trailer ne tévesszen meg senkit, mindhárom platformot támogatják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)