Hirdetés

Így garantáltan nem maradsz le a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokságról

|

Az eFootball Pro Evolution Soccer 2020-hoz ugyanis ingyen jár az UEFA EURO 2020-as tartalom.

Hirdetés

Idén is a Konaminak sikerült megszereznie az UEFA Európa bajnokság jogait, azonban - ahogyan arra volt már példa - nem egy önálló játékként kapják meg a játékosok az új tartalmakat, hanem egy frissítés képében tölthetik le a széria aktuális epizódjához, az eFootball PES 2020-hoz

Hirdetés

A Konami Twitteren jelentette be, hogy április 30-án egy update formájában minden PES 2020 tulaj ingyenesen megkapja az UEFA Euro 2020 tartalmait, amely magába foglalja az új játékmódot, 55 UEFA nemzeti csapatot, két stadiont (a londoni Wembley-t és a szentpétervári Kresztovszkijt), valamint a hivatalos trófeát és labdát is. 

Bővülni fognak különböző tematikus extrákkal a myClub és a Matchday módok is, így teljes lehet az UEFA Euro-élmény. Ti le fogtok csapni rá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)