Hirdetés

Az Elecom új egere lesz az MMORPG játékosok legjobb barátja

|

Az elmúlt néhány évben láttunk már pár elképesztő rágcsálót, de ez valami rendkívüli felszereltséget kapott.

Hirdetés

A lent látható egér nem más, mint az Elecom Dux termékcsaládjának legfrissebb darabja. Az egér kimondottan MMORPG játékosoknak készült, ráadásul közülük is azoknak, akik 2-3 karaktert is mozgatnak egyszerre.

A cukiságon 19 egérgomb található, melyeket szabadon lehet átprogramozni különböző skillekhez. A kis készség egyébként 2 görgővel van ellátva, és a lehető leggyorsabb szenzorokat kapta, hogy egy durvább csatában se hasaljon el. A legnagyobb feature, hogy egyszerre két képhez is lehet csatlakoztatni, és két karaktert is lehet vele irányítani.

A Duxnak köszönhetően nem lesz szükség több különböző setupra ahhoz, hogy egyedül lehess az arénák ura.

A Dux MMORPG egér ára 14 210 yen (nagyjából 37 000 forint), sajnos egyelőre sem a nemzetközi megjelenésről, sem a nemzetközi árazásról nincs hír. Ti beszereznétek egy ilyet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)