Hirdetés

Egész barátságos az Assassin's Creed Valhalla mérete Xbox One-on

|

A barátságos jelző nyilván a népszerűbb AAA címek méreteihez képest értendő, de az Assassin's Creed Valhalla nem túl éhes.

Hirdetés

Az Assassin's Creed sorozat következő darabja alig több mint egy hónapnyira van tőlünk, ami azt jelenti, hogy itt az ideje felkészíteni konzoljaink és számítógépjeink háttértárait.

A Microsoft erre készülve meg is mutatta, hogy az Xbox konzolokon mekkora helyet foglal majd a játék, ami a mostanság általánossá vált méreteket nézve egész vállalható méretű helyigényt takar, érdekes módon mind a jelenlegi, mind a következő konzolgeneráción.

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy a Valhalla Xbox One-on, de még Xbox Series X/S-en is nagyjából ugyanannyi, előreláthatóan 50,01 GB szabad helyet igényel. Ez azért nem olyan vészes, főleg ha belegondoltok, hogy a CoD már 250 GB helyet zabál.

A hír írásának pillanatában még sem a PlayStation, sem a PC esetében nem tudjuk a méretet, de ezeknél is hasonló követelményekre lehet számítani.

Az Assassin's Creed Valhalla megjelenés 2020. november 10-én lesz esedékes PC-re (Epic Games Store-on és Uplayen), PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, és Google Stadiára. A PlayStation 5 verzió Európában a konzollal együtt érkezik majd november 19-én.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)