Hirdetés

Egész egyedi játékkal szolgál most az Epic Games Store

|

Éttermi dolgozók külön értékelni fogják az Epic Games Store e heti ajándékát.

Hirdetés

Az elmúlt években megszaporodtak a főzős videojátékok - Overcookedból kettő is érkezett, de a Cooking Simulatort vagy a Cook, Serve, Delicious! 3?!-at is említhetnénk, mint olyan címeket, amikben az ételek központi szerepet játszanak.

Ha a téma neked is érdekes, az Epic Games Store e heti ajándékát is értékelni fogod. Mától február 16. 17:00-ig ingyen tölthetjük le PC-re a Recipe For Disastert, egy menedzserjátékot, amiben mi építhetjük meg álmaink éttermét, saját recepteket alkothatunk, menüket tervezhetünk, embereket vehetünk fel, és próbálhatunk folyamatosan rendet teremteni a káoszban. A sikerhez a vendégek igényeit is figyelembe kell vennünk.

Hirdetés

A letöltéshez a linken keresztül látogass el az Epic Games Store-ba, majd kattints a GET gombra, jelentkezz be, és nyomj a Place Orderre. Ez mobilról is megteheted, és mikor géphez érsz, az EGS klienséből indíthatod a letöltést.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)