Hirdetés

Egész napos PC játék akció - update

|

Reggel óta már nagyon sokan itt jártak, elvittek rengeteg újságot és játékot, azonban az akció még fél ötig tart! S akinek hiányzik a visszajárója, külön figyeljen!

Hirdetés

Történt egy érdekes eset: egy tizenéves fiatalember itt járt, vásárolt és a visszajárót a zsebébe gyűrte - azonban az kiesett belőle. Amennyiben a fiatalember magára ismer (mi felismerjük, ha visszajön), kérjük fáradjon vissza a szerkesztőségbe: őrizzük a pénzét!

Másoknak, akik szintén jönnének: még mindegyik játékból van, bár némelyikből (például a Dragon Age 2, amiből magam is vásároltam) már elég kevés, szóval érdemes sietni - a kolleganők fél ötig mindenkit várnak szeretettel! 

Emlékeztetőül a játékok listája:

1500 forintot elérő vásárlás esetén:

Prototype
Transformers: War for Cybertron
Apache: Air Assault
James Bond: Blood Stone
Singularity
Blur
Majesty 2
Mass Effect

3000 forintot elérő vásárlás esetén:

FIFA 12
F.3.A.R.
Fallout 3
Crysis 2
Dragon Age 2
Dead Space 2
Need for Speed: Hot Pursuit

4500 forintot elérő vásárlás esetén:

Call of Duty: Black Ops
Grand Theft Auto IV: Episodes from Liberty City 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)