Hirdetés

Egészen brutális az Evil West új gameplay videója

|

Aki esetleg hiányolta volna a pokol démonjaira lövöldöző kalapos akcióhősünket, azt most a Flying Wild Hog gazdagon kárpótolta.

Hirdetés

Az Evil West egy nagyon laza shooternek ígérkezik, és bár a fejlesztése körül gazdagon voltak problémák, mostanra úgy tűnik, hogy minden sínen van a szeptemberi megjelenés felé. A Flying Wild Hog és a Focus Home keményen dolgoznak, és a munkájuk gyümölcsét már ti is láthatjátok.

A fejlesztők ugyan nem vitték ki a játékot egyik nyári gaming eventre sem, de most, egy héttel később jelentkeztek egy súlyosabb bemutatóval.

Hirdetés

A lenti 10 perces videó nem csak látványos lövöldözést kínál, de egy kis betekintést is enged a pályák felépítésébe, a karakter fejlesztésének lehetőségeibe és a fegyverek működésébe. Ha végignézitek a felvétel minden percét, akkor már képben lesztek azzal, hogy mire számíthattok majd.

Az Evil West megjelenése 2022. szeptember 20-án várható PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)