Hirdetés

Egészen kemény lehet a Battlefield 2042 Hazard Zone módja

|

Egy még be nem jelentett módról derültek most ki infók egy adatbányásznak köszönhetően.

Hirdetés

Három különböző módban merülhetünk majd el a Battlefield 2042 október 22-ei megjelenését követően, és szerencsére egyik sem battle royale lesz. Az EA DICE és a Ripple Effect hasznosabban alkalmazta az erőforrásokat, és bár igaz, hogy csak többjátékos módokat játszhatunk, azokból lesz választék. 

A hagyományos Battlefield-élményt kínáló All-Out Warfare és az egészen vad, a korábbi játékok elemeit is tartalmazó Battlefield Portal mellett megtalálhatjuk a Hazard Zone-t, ami az Escape from Tarkov és a Hunt: Showdown játékosainak ismerős lehet.

Hirdetés

A Battlefield V-nél már bizonyított Temporyal most beletúrt a Battlefield 2042 alfájának fájljaiba, és egész részletesen leírta, mit várhatunk a Hazard Zone-tól. Elmondása szerint ez egy PvPvE mód lesz, amit más módokból ismerős pályák variációin játszhatunk, és más játékosok mellett gépi ellenfelekkel, köztük bossokkal is meg kell küzdenünk, miközben információkat gyűjtünk merevlemezekről és lezuhant műholdakról. Ha megvagyunk, ki kell menekülnünk egy helikopterrel.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Könnyen lehet, hogy a halál felszerelésünk végleges elvesztésével jár majd, de ezt várhatóan elkerülhetjük egy fejlesztéssel. A fejlesztések között találhatunk még gyorsabb regenerálódást, extra helyet az infóknak, és további hasznos perkeket.

Mivel a DICE egyelőre még nem beszélt részletesen a Hazard Zone-ról, lehet, hogy a fent leírtak közül nem fog minden bekerülni. Legkésőbb októberben meglátjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)