Hirdetés

Egészen lenyűgöző a Forza Horizon 5 első 8 perce

|

A látványvilágra nem lehet panaszunk, de maga a játékmenet is nagyon ütősnek tűnik már most.

Hirdetés

Már nem kell túlságosan sokat várni arra, hogy ismét egy gyönyörű világban versenyezhessünk szabadon, menő járgányokkal, ugyanis ősszel jön a Forza Horizon 5, ami ezúttal Mexikóba kalauzolja el a játékosokat. Nem kell megijedni, ez nem azt jelenti, hogy állandóan kaktuszokkal tarkított sivatagokban kell furikáznunk, hiszen az igencsak méretes játéktérnek bizony számos, egymástól egészen eltérő része lesz.

Hirdetés

A Playground Games csapata hozott is nekünk egy hosszabb bemutatót, ami egyrészt ízelítőt ad a virtuális Mexikóból, másrészt mozgás közben is megcsodálhatjuk benne a Forza Horizon 5 játékmenetét. A játék pályája már most lenyűgözőnek ígérkezik, hiszen ahogy az a videóból is kiderült, autózhatunk majd dzsungelben, ősi romoknál, és még egy vulkánban is, de természetesen a lakottnak tűnő területek sem maradtak ki.

Egyébként a Forza Horizon 5-ben is lesznek évszakok, illetve azokhoz illeszkedő időjárás, és a fejlesztők arra is nagy figyelmet fordítottak, hogy az eltérő területek közti átmenetek természetesnek hassanak. Persze nemcsak a körítés lesz ütős az új részben, hanem a játékmenet kapcsán is lesz fejlődés, így például némileg élethűbben viselkednek majd a járgányok.

A Forza Horizon 5 november 9-én debütál PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X-en és Series S-en. Sőt már a megjelenés napján elérhető lesz az Xbox Game Pass kínálatában PC-n és konzolokon is.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)