Hirdetés

Egészen más lehet a következő Mario Kart, mint amire eddig számítottunk

|

Egy korábban már bizonyított Nintendo szivárogtató újabb infókkal lépett elő.

Hirdetés

Egy Zippo nevű blogger új pletykákra hívta fel az ipar figyelmét. A jól ismert szivárogtató ezúttal arról beszélt, hogy a következő Mario Kart játék nem a 9 lesz, hanem a Mario Kart X címet fogja viselni, és hozzátette, hogy az X egyrészt 10-et jelent (a Nintendo a Mario Kart: Home Circuitet tekinti a 9. résznek) másrészt a crossoverekre helyezett hangsúlyt is jelöli.

Zippo szerint ugyanis a következő Mario Kart egy soft reboot lesz: visszatérnek a kedvenc karaktereink, de több más játékból is csatlakoznak új versenyzők, akik teljesen új pályákat is hoznak magukkal.

Hirdetés

A blogger azt állítja, hogy a Mario Kart X már négy éve készül, de ettől még nem érdemes fél lábon állni a megjelenésééig. Könnyen lehet, hogy a Nintendo megvárja vele majd a következő Switch modell megjelenését.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Alapvetően lenne értelme egy nagy, crossover központú epizódnak. Ez a megközelítés a Super Smash Bros. Ultimate esetében is bejött. Ettől függetlenül persze nem érdemes készpénznek venni Zippo infóit: ugyan egy bizonyított szivárogtatóról van szó, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy ezúttal is igaza lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)