Hirdetés

Egészen máshogy juthatunk újabb fegyverekhez a Call of Duty: Modern Warfare 2-ben, mint az előző részben

|

Az Infinity Ward fejlesztői egy videóban magyarázzák, hogyan működik a Gunsmith 2.0.

Hirdetés

Azzal valószínűleg sokan egyetértenek, hogy az elmúlt években magasan a 2019-es Call of Duty volt a legjobb epizód és nemcsak a letisztult játékmenete és látványvilága miatt, hanem például azért is, mert évek óta először egy szuperül működő rendszert kaptunk, amiben tényleg élvezet volt kifarmolni az új fegyvereket és az azokhoz tartozó számos kiegészítőt, kinézetet. Az Infinity Ward már nagyon készül a Modern Warfare 2 megjelenésére, ami csavar egyet a Gunsmith receptjén is.

Hirdetés

A fejlesztők az alábbi videóban elmagyarázzák, a Gunsmith 2.0 a korábbinál sokkal összetettebb rendszer, amiben sok-sok önálló, egymástól időnként alig különböző fegyver helyett kevesebb, de totálisan eltérő puska lesz felnyitható, és ha ezekkel fejlődünk, akkor valami egészen mást kaphatunk végén. Példaként az M4-et használják, ami egy alapmodell, idővel azonban, ahogy egyre több XP-t farmolunk vele össze, átalakítható M16-tá, de SMG és DMR variánsa is lesz.

Szerencsére már nem kell sokat várnunk arra, hogy megjelenjen a Modern Warfare II, a PlayStation játékosok már ezen a hétvégén tolhatják a bétát, az összes többi platform pedig a rá következő hétvégén kóstolhat bele az idei akcióba.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)