Hirdetés

Egészen olcsón lehet a tiéd a Cities: Skylines és minden kiegészítője

|

A Cities: Skylines évek óta bővülget kisebb-nagyobb csomagokkal, így a teljes gyűjtemény több száz euróba is kerülhet. Most azonban egy akciónak köszönhetően ennek a töredékéért beszerezhetjük azt.

Hirdetés

A Humble Bundle rendszeresen meglep minket egy-egy extra kedvezményes árú csomagjával, és ez most sincs másképp. Ezúttal a Cities Skylines segítségével raktak össze egy csábító ajánlatot, amibe belegyűrték a játék 21 add-onját és 9 nagyobb kiegészítőjét is.

Ugyan a 2022-es év első kiegészítése és az idei további tartalmak már nem fértek bele a pakkba, de még azokhoz is jár egy akciós kupon, ha behúzzuk az egész Colossal Collectiont.

Hirdetés

És hogy mennyit kell mindezért fizetnünk? Pontosan 18,95 eurót. Ez egy "picit" kevesebb, mint a Steamen jelenleg kínált 230 eurós gyűjtemény.

Ennél jobb alkalmunk nem nagyon lesz rá, hogy megszerezzük az egész játékot annak minden extrájával, és még adakozhassunk is közben. Ahogy mindig, a Humble Bundle most is jótékonysági szervezeteknek gyűjt, így vásárlásotokkal támogathatjátok a The Trevor Project és a Charity: Water alapítványokat.

Akit egyébként csak az alapjáték érdekel, az 1 euróért megkaparinthatja a Cities: Skylinest magában is. Ha másért nem is, egy próbakörért megéri rányomni a vásárlás gombra.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)