Hirdetés

Egészen szörnyű Widowmaker póklábakkal az Overwatchban

|

A Blizzard lövöldéjének egyik legfontosabb újdonsága lett a Workshop, ahol a játékosok addig tekergethetik a játékot, amíg valami teljesen új nem lesz belőle. Lehet, hogy Widowmaker nem örül ennek.

Hirdetés

A Workshop lehetőségeivel a játékosok általában egy adott játékmód szabályait, a motor fizikáját vagy a karakterek képességeit szokták megpiszkálni. Therister azonban egy fokkal tovább ment a kelleténél, és mindenki kedvenc francia mesterlövészéből egy robotpókot csinált. Widowmaker immáron négy extra lábbal kúszik át a csatatéren.

Hirdetés

Függetlenül a rémálmainkat tápláló látványtól, az új felszerelés egész hasznos. Widow alapból a grappling hookkal tud magasabb helyekre felkapaszkodni, de az új mechanikus lábai új magaslatokra képesek feljuttatni, ennek köszönhetően pedig a legfurább pozíciókból is agyonlőhet bárkit.

so i gave widowmaker robot spider legs in the workshop --- dynamic limb animation by Therister from r/Overwatch

Ha valaki futna egy kört a végtelenül fura mesterlövésszel, az lépjen be az Overwatch Workshopba és használja az 5D4FX kódot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)