Hirdetés

Egress - jön a battle royale Dark Souls

|

Rengeteg stílusban próbált már szerencsét a battle royale műfaj, itt az ideje, hogy az akciójátékokat is meghódítsa.

Hirdetés

A PUBG sikere óta Dunát lehetne rekeszteni a battle royale játékokból. A legtöbb természetesen FPS vagy TPS, de bármilyen hihetetlen, van már belőle autós is.

Hirdetés

Hamarosan pedig egy egészen új terepen is kipróbálja magát a formula, jön ugyanis az Egress névre keresztelt játék, amit valahogy úgy kell elképzelni, mint a Dark Souls PvP módját egy kis battle royale körítéssel. A játékon az a Fazan dolgozik, akik a kifejezetten hangulatos Beastiariumot is összehozták.

Ha ez nem lenne elég, a világ is elég egyedi lesz, hiszen a viktoriánus korabeli épületeket és Lovecraft-i hangulatot megcsavarták egy kis cyberpunkos LED fénnyel és synthwave zenével. A játékmenetről egyelőre nem sokat árultak el, de annyi már biztos, hogy lesznek közelharci és távolsági támadások, valamint minden karakternek egyedi képessége. Ha ezek alapján titeket meggyőzött az Egress, akkor már jelentkezhettek is a bétára. Nekünk kicsit olyan érzésünk van, mintha a srácok csak összegyúrták volna az éppen trendi dolgokat és fura masszává, de várjuk ki a végét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)