Hirdetés

Egy 1 órás Dragon Age: Inquisition speedrunnal indul idén a nyári Games Done Quick

|

Hamarosan kezdetét veszi a jótékonysági buli, és a beosztásban van pár nagyon izgalmasnak ígérkező futam.

Hirdetés

A Summer Games Done Quick minden évben izgalmas, a látványos és érdekes speedrunok mellett rekorddöntésekre is számíthatunk. Mindez persze nem lenne annyira jelentőségteljes, ha a szervezők nem az Orvosok határok nélkül nevű szervezetnek gyűjtenének. A rendezvény, mint eddig mindig, ezúttal is egy jó ügyet szolgál, ami ezúttal a COVID-19 ellen folytatott harc támogatása.

Hirdetés

A rendezvény teljes beosztása kikerült az SGDQ 21 weboldalára, így már láthatjuk, hogy mi vár majd ránk. A partit egy nagyon izgalmas speedrun, egy Any% Dragon Age: Inquistion futam indítja majd, ami a beosztás szerint kevesebb mint egy órát fog igénybe venni. A választás egyébként azért is ügyes, mert a Mass Effect: Legendary Edition kapcsán most minden szem a BioWare-re figyel.

Az Inquisiton után egyébként lesznek még Destiny 2 Deep Stone Crypt futamok, DOOM Eternal DLC speedrunok, és egy bátor vállalkozó az új Hitman trilógiának is nekiül majd, amit becslése szerint egy óra alatt le tud pörgetni.

Érdemes lesz figyelni a srácokat, a GDQ események mindig emlékezetes pillanatokat hoznak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)