Hirdetés

Egy 2013-as tech demóból készíthet játékot a Quantic Dream

|

A csapatnak van már tapasztalata ezzel, a Detroit: Become Human is tech demóként kezdte.

Hirdetés

A tech demók általában kizárólag azért készülnek el, hogy egy motor vagy egy hardver képességeit bemutassák - mindössze ennyi volt a célja a The Dark Sorcerernek is, amit a 2013-as E3-ra, a PlayStation 4 képességeinek demonstrálására állítottak össze. A 12 perces, vicces jelenetből most a Quantic Dream készíthet teljes játékot.

Az AccountNGT Twitter-fiók korábban azt is megszellőztette a bejelentés előtt, hogy a csapatnál egy Star Wars játék formálódik (ez lesz a Star Wars Eclipse), és szintén tőle hallunk a QD másik projektjéről.

Hirdetés

Sok részlet még nem ismert, csak annyit tudni, hogy David Cage áll a projekt élén, és egy több platformra megjelenő, humoros játékra számíthatunk, nem lineáris történetvezetéssel. Előbb jelenhet meg, mint az Eclipse, viszont nehézséget okoz, hogy nem nagyon megy a munkaerő-toborzás - ez a korábbi, toxikus munkakörnyezetről árulkodó pletykák, valamint az ezek mentén elindult pereskedés következménye lehet.

A Quantic Dreamnél továbbá készül egy mobiljáték is, de annak kapcsán ennél többet sem az AccountNGT, sem az infóit alátámasztó Tom Henderson nem mondott semmit.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)