Hirdetés

Egy Alan Wake remaster és a Final Fantasy VII Remake is feltűnt az Epic Games Store-ban

|

Sanszos, hogy mindkettő érkezik a közeljövőben.

Hirdetés

A Remedy Entertainment csinált ezt-azt az elmúlt években, és a Control például egészen kiemelkedő volt, de valószínűleg nem válik akkora klasszikussá, mint az Alan Wake, aminek folytatását már több mint 10 éve követelik a rajongók. Legutóbb áprilisban pletykálták, hogy készül, és az Epic fogja kiadni, de még ez is csak pletyka, a Remedy nem erősített meg semmit.

Ráadásul könnyen előfordulhat, hogy a Jeff Grubb által emlegetett projekt valójában nem is a folytatás, hanem az Alan Wake Remastered, melynek nyomaira most az Epic Games Store adatbázisában bukkantak rá.

Hirdetés

Az EpicData oldalán feltűnt két, kódnevet viselő bejegyzés, azonban a mappákon belül konkrétan említik, hogy melyik munkacím mely játékot takarja. A HeronStaging a nyomok alapján az Alan Wake Remastered lesz, míg a Pineapple a Final Fantasy 7 Remake, amit eleve úgy jelentettek be, hogy csak ideiglenes a PlayStation-exkluzivitása. A linkekre kattintva a customAttributes, majd a CloudSaveFolder opciókon keresztül ti is megbizonyosodhattok erről.

A bejegyzéseket évekkel ezelőtt létrehozták (2019-ben és 2020-ban), de mindkettőt frissítették idén, úgyhogy akármit is látunk, izgalmas. A Final Fantasy 7 Remake jelen állás szerint decemberben jelenhet meg más platformokra, akkor jár le a PS5-ös kiadás 6 hónapos exkluzivitása.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)