Hirdetés

Egy álláshirdetés buktathatta le az id Software következő projektjét

|

A ZeniMax álláshirdető oldalának köszönhetően már vannak tippjeink arra, hogy merre halad tovább az id csapata a Doom Eternal sikerei után.

Hirdetés

A ZeniMax oldalán felbukkant egy új állásajánlat, ami arra utalhat, hogy az id Software már keményen dolgozik valamelyik klasszikus FPS-sorozatának folytatásán. Az XboxWorlds nevű Twitter-profil tulajdonosa szúrta ki először a kiírást és annak árulkodó követelményeit.

Úgy tűnik, hogy az id Software épp combat director (neki kell a harcot megterveznie) pozícióba keres valakit egy jövőbeli AAA kategóriás lövöldéhez. A hirdetésben kihangsúlyozzák, hogy a jelentkezőnek képben kell lennie az id legutóbbi címeivel, legfőképp a 2016-os Doomot és a Doom Eternalt fontos, hogy behatóan ismerjék.

Hirdetés

A legkézenfekvőbb következtetés ilyenkor nyilván az, hogy a Doom következő felvonásához építi csapatát az id Software, de az sincs kizárva, hogy valamelyik korábbi szériájához tér vissza. A Quake sorozat újraindításáról is hallottunk pletykákat, melyek csak még jobban felerősödtek a Quake Remastered csomag megjelenése után.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ti mit szeretnétek látni az id Software-től? Jöhet még egy kör a pokolban, vagy inkább lépjenek tovább?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)