Hirdetés

Egy Among Us-stílusú kacsás játékot kapott most fel a Steam népe

|

Az ingyenesen játszható Goose Goose Duck nagyot ment karácsony alatt.

Hirdetés

Kiszámíthatatlan, hogy éppen mire pörögnek rá a Steam felhasználói, jönnek és mennek a szenzációk, de azért vannak olyan slágercímek, amik kitörölhetetlenek maradnak a köztudatból. Ilyen az együttműködésre és egyúttal egymás megtévesztésére építő Among Us is, amely természetesen ihletforrásként szolgál mások számára, legyenek azok olcsó klónok vagy indie projektek. 

Az utóbbiak közé tartozik az eredetileg 2021 októberében megjelent Goose Goose Duck is a Gaggle Studios fejlesztésében, ami nem csak koncepciójában hasonlít az Among Usra, hanem abban is, hogy nem azonnal, hanem csak jóval a kiadása után kapták fel a játékosok. 

Hirdetés

A Goose Goose Duck az azonos nevű gyermekjátékról kapta a nevét, amelynek a középpontjában szintén az a játékelem áll, hogy meg kell találni, ki az adott társaságban a csaló. Itt furcsa űrhajósok helyett cuki libákra fókuszál a játék, akiknek együtt kell működniük és különböző feladatokat kell végezniük a küldetés teljesítése érdekében, de a figyelmük sosem lankadhat, mivel más rosszindulatú madarak beszivárogva mindent megtesznek, hogy megállítsák őket. 

Az öt pályát, öt játékmódot és több mint harminc opcionális szerepet felvonultató cucc az újdonság erejének és ingyenességének köszönhetően csábítóbb volt sokak számára, mint a Steam karácsonyi vására: a SteamDB adatai szerint a Goose Goose Duck játékosainak száma november vége óta folyamatosan emelkedik, és jelenleg szinte minden nap megdönti a saját játékosrekordját.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az elmúlt napokban volt 349 ezer, majd 366 ezer és 369 ezer játékosa is, a jelenlegi csúcs 401390. A steames visszajelzések 90 százaléka pozitív, szóval egy próbát megérhet a kétkedőknek is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)