Hirdetés

Egy apró javítás oldotta meg a Portal 2 egyik régi problémáját

|

Egy korlátozás hosszú évek óta kínozta a közösséget, de a szenvedéseknek most vége, a Valve levette a láncokat.

Hirdetés

A Portal 2 már 10 éves, de vannak játékosok, akik ettől függetlenül még mindig kitartanak mellette. Ez nagyrészt a rengeteg modnak és extra tartalomnak köszönhető, amiket a rajongók készítenek hozzá. A Steam Workshop számtalan kisebb-nagyobb kiegészítést rejteget a Portal 2-höz, de mindegyiket kínozta egy régi korlátozás: a Workshop pályák méretei nem léphették át a 100 megabyte-os méretet. Ezt oldotta fel most a Valve.

Hirdetés

A legutóbbi Portal 2 frissítés helyrerakott pár apróbb bugot, melyek megnehezítették a rajongói tartalmakkal játszó kísérleti alanyok életét, de ezek mellett a legfontosabb a 100 megás korlátozás feloldása. A Portal 2 közössége elkezdett azzal viccelődni, hogy ez a Portal 3 bejelentésének első nyoma, de nyilván erről szó sincs. Korlátok nélkül könnyebb lesz életben tartani a címet.

A játék egyébként lenyűgöző modokat és tartalmakat kap a rajongóknak köszönhetően. A legutóbbi egy olyan "folytatás" lett, amiben egy harmadik, időutazós portált is kaptunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)