Hirdetés

Egy Arma III mod, ami katonai szimulátort csinál a Halóból

|

Egy kicsit tényleg hihetetlen, hogy mi mindenre képesek a modderek. Itt egy mod, ami mindent felforgat, amit eddig a Halo sorozatról hittél.

Hirdetés

A mod az egyik olyan dolog, amiért a PC-nek még mindig bérelt helye van a szívünkben. Vagyis inkább azok emberek, akik élni tudnak a platform által biztosított szabadsággal.

Ha emlékeztek, a DayZ is egy Arma 2 modként kezdte, mielőtt minden idők legsikeresebb Early Access játéka lett belőle. Dean Hall egy moddal alapozta meg a jövőjét és nem ő az egyetlen végtelenül tehetséges modder, aki olyat tud alkotni, amitől leesik az állunk.

Itt van például az Arma 3-hoz készült The Eridanus Insurrecion mod, ami egy nagyon durva katonai szimulátort csinál a Halóból. A mod újraszkinezi a karaktereket, illetve a járműveket, úgyhogy az egész olyan, mintha egy félelmetesen élethű Halo-játékba csöppennénk.

De persze a külső ne tévesszen meg senkit, ez bizony nem egy Halo, hanem egy nagyon összetett lövölde, ami - a DayZ-hez hasonlóan - egy mezítlábas FPS-rajongónak bizony komoly kihívást jelenthet. Már az irányítás sem egyszerű, úgyhogy mindenképpen érdemes egy kicsit utánaolvasni a dolgoknak, mielőtt belemerülnétek.

Hogy tetszik? Ti melyik FPS-ből csinálnátok hiper-realisztikus lövöldét? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)