Hirdetés

Egy autó a főszereplője 2023 egyik legérdekesebb játékának

|

A koncepciót, a trailert és a látvány stílusát is imádjuk, ha minden jól megy, a Pacific Drive igazi meglepetéssiker lesz.

Hirdetés

Ritkán látunk olyan trailert, amelybe őszintén beleborzongunk, főleg ha kisebb, független fejlesztésű játékról, és nem valamelyik AAA-szintű címről van szó. Örömmel jelentjük: most láttunk, és megmutatjuk nektek is.

A Pacific Drive című rougelike (vagy ahogy fejlesztői hivatkoznak rá: road-like) alkotásról van szó, amelyben egyetlen hűséges társa akad a játékosnak: 

egy szabadon fejleszthető, és idővel saját személyiséget növesztő autó.

Hirdetés

Pontosan nem világos, mit értenek "személyiség" alatt, az azonban biztos, hogy a stilizált, rajzfilmszerű környezetben játszódó, "run-based", tehát "meghalós, majd újra próbálkozós" címben Amerika észak-nyugati régiójában, pontosabban a nyugati part Csendes-óceán és Sziklás-hegység közt elterülő részén autózhatunk majd, mégpedig nagyon gyorsan. A posztapokaliptikus világban ugyanis minden felbukkan, ami felbukkanhat: elektromos és légköri anomáliák, robbanó, savat fröcskölő gumók, furcsa, fenyegető fények és egy pár képkocka erejéig mintha zombikat is látni lehetne. Az autóból ki is szállhatunk és elhagyatott boltokban, benzinkutakon gyűjthetünk erőforrásokat, pihenhetünk meg.

Akárhogy is: várjuk nagyon. Jövőre jelenik meg PC-re és PlayStation 5-re.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)