Hirdetés

Egy bizonyos ár felett demót kell készíteniük a PlayStationre dolgozó fejlesztőknek

|

Ennek az előnyeit a PlayStation Plus előfizetői élvezhetik majd, pontosabban csak egy részük.

Hirdetés

Jó hírről értesültek nemrég a magyar PS-tulajok, hiszen kiderült, hogy mi is megkapjuk az átdolgozott Plus-előfizetés drágább kiszerelésével érkező streaming lehetőségét, szóval nem kell beérnünk egy hiányos csomaggal. A PlayStation Plus Premium így kiváló választás lehet azoknak, akik klasszikus játékokat pörgetnének, akár letöltés nélkül, de nem biztos, hogy csak emiatt lesz érdemes befizetni rá.

Azt már eddig is tudtuk, hogy a Premium szint előfizetői próbaverziókat kaphatnak különböző játékokból, de a Game Developer friss jelentése szerint a Sony konkrétan azt várja el a PlayStationre fejlesztő csapatoktól, hogy időkorlátos, legalább 2 órás demót készítsenek új játékukhoz, ha annak ára meghaladja a 34 dollárt.

Hirdetés

A stúdióknak elméletileg a játék megjelenésétől számított három hónapon belül elő kell állniuk a próbaverzióval, amit a Premiumra befizető játékosok legalább 12 hónapig szabadon elérhetnek. Tekintettel arra, hogy a kis költségvetésű játékok ára általában meg sem közelíti a 34 dollárt, és van, hogy a szavatosságuk sem éri el a feltételként megszabott időtartamot, az indie csapatoknak várhatóan nem kell extra munkát vállalniuk, ám az AAA szintet képviselő újdonságok esetében már számíthatunk ilyen demókra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Nem kell már nagyon sokat várni a megújult PS Plus indulására, szóval remélhetőleg a Sony az elkövetkezendő hetekben még több hivatalos részletet elárul ezekről a próbaverziókról. Ti befizetnétek a Premiumra pusztán a demók miatt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)