Hirdetés

Egy Blizzard fejlesztőt kirúgtak, amiért viccet csinált a céges kapzsiságból

|

Ez a paródia gyakorlatilag megírta saját magát. Az embert, aki kiparodizálta a kapzsiságot, kirakta a kapzsi cég, ami aztán felhasználta a vicceit.

Hirdetés

Nagyon különös dolgok történtek Eric Covingtonnal, aki majd' 9 évet húzott le a World of Warcraft csapatánál. A küldetések tervezésére alkalmazott fejlesztő legutóbb azzal volt elfoglalva, hogy vicces szövegeket adjon a "loot specialist" nevű szörnyek szájába.

Ezek a loot goblinok a Diablo világából jöttek és egy rakat kincset hordanak maguknál. A mostani World of Warcraft esemény során a Venture Co. tagjaiként mutatták be őket, ami egyébként is a kapzsi vállalatok paródiájaként került a játékba hosszú évekkel ezelőtt.

Hirdetés

Eric olyan poénokkal szórakoztatta a közönséget a loot specialistet szócsőként használva, mint a "még egy sikeres negyedév" és a "nincs profitmegosztás". Nem volt kifejezett célja ezekkel a viccekkel, ráadásul több kézen is átfutott mire bekerült a játékba. Ettől függetlenül egyik percről a másikra kirúgták.

"Valaki a tükörképét látta a céltalan viccelődésben."

Covington kirakta egy tweetben a megírt sorokat, és nem lepődnénk meg, ha a "itt az ideje visszahúzni az irodába" lett volna a probléma. Akárhogy is, a slusszpoén az volt, hogy miközben a fejlesztőt épp kivezették az épületből, a social csapat az általa írt vicceket használta épp a posztjaiban.

Hiába próbált egyébként érvelni azzal, hogy többen is átvizsgálták a vicceket: az állásáttól így is-úgy is megfosztották. Reméljük, hogy talál majd egy új helyet magának. Ha az univerzumnak van egy kis humora, akkor a Microsofthoz fog kerülni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)